Bedste Gamer Høretelefoner - se top 202

blandt 202 gamer høretelefoner fra 12 forskellige brands
Udsalg - spar 38 % Audio-Technica ATH-PDG1 Gaming Headset

Fundet hos SoundStoreXL.dk og 1 andre - spar 1.158 kr.

Audio-Technica ATH-PDG1 Gaming Headset

1.171 kr. 1919 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Open-air design for natural sound
 • Adjustable 15 cm boom microphone
 • Two cables included for device compatibility
 • 40mm drivers for powerful sound
 • Strong and lightweight construction

Længere beskrivelse af Audio-Technica ATH-PDG1 Gaming Headset:

Audio-Technica ATH-PDG1 Gaming Headset er et topkvalitets headset, der er designet specielt til seriøse gamere. Det er et open-air headset, der giver en naturlig lyd og følelse, så du kan nyde dine spiloplevelser fuldt ud.

Headsettet er let og holdbart takket være et "honeycomb" aluminiumshylster. Mikrofonen er justerbar og kan trækkes 15 cm ud, så du kan placere den helt perfekt. Der medfølger to kabler, en på 1,2 meter og en på 2 meter, så du kan forbinde det til forskellige enheder. Det er kompatibelt med PS4, smartphones, pc og Xbox med adapter.

ATH-PDG1 har et 40 mm-drev med stor diameter og CCAW-talespoler, der er indstillet specielt til at give livlig lyd i spil. Det giver en kraftfuld og detaljeret lyd, der giver dig en fordel i spillet. Den udendørs design giver uovertruffen lydkvalitet, klarhed og komfort.

Headsettet har en ultramoderne, fleksibel boommikrofon, med lydstyrke og lydstyrkekontrol, der giver krystalklar talekommunikation i spil. Det er også muligt at bruge headsettet som et stort par on-the-go hovedtelefoner takket være det aftagelige smartphone-kabel med inline-mikrofon og kontrolelementer.

ATH-PDG1 er bygget til at holde, med en stærk og let konstruktion, ultramoderne hovedbånd og velour earpads. Det giver dig mulighed for at udvide dine spillemuligheder. Der medfølger tre aftagelige kabler: 1,2 m boom mic kabel, 1,2 m smartphone kabel og 2,0 m forlængerledning. Så uanset hvilken enhed du bruger, kan du nemt forbinde dit headset og nyde en fantastisk spiloplevelse.

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % EKSA E3D Gamer Headset med justerbar mikrofon - Sort

Fundet hos Capida.dk

EKSA E3D Gamer Headset med justerbar mikrofon - Sort

599 kr. 809 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Fantastisk lydkvalitet med høj præcision
 • Bløde protein-over-ear-puder for komfort
 • Støjreducerende mikrofon teknologi
 • Kompatibel med de fleste computere
 • Horndiameter på 40 mm

Længere beskrivelse af EKSA E3D Gamer Headset med justerbar mikrofon - Sort:

EKSA E3D Gamer Headset med justerbar mikrofon - Sort er et fantastisk produkt til gamere og andre, der ønsker høj kvalitet lyd og komfort, mens de spiller eller arbejder med computere. Headsettet er designet til at give en fremragende lydkvalitet med høj præcision og lydklarhed, hvilket skaber et vildt lydbillede, der præsenterer alle detaljerne i spilverdenen.

Headsettet er overlegen let og behageligt at have på med bløde protein-over-ear-puder, der kan reducere høreskader og sved. Mikrofonen samler din stemme præcist og anvender støjreducerende teknologi for at fjerne baggrundsstøjen for høj lydklarhed.

EKSA E3D Gamer Headset med justerbar mikrofon - Sort er kompatibel med de fleste computere og bærbare computere med et 3,5 mm aux-lydkabel. Det har en horndiameter på 40 mm, følsomhed på 118dB±3dB og mikrofonfølsomhed på 105dB ± 3dB. Frekvensresponsen er på 20hz~20khz og højttalerimpedansen er på 32Ω±15%. Kabellængden er på 1,75-1,85m.

Dette produkt er kompatibelt med enheder med 3,5 mm stik og leveres med en 3,5 mm kabel. Det er et fremragende valg for gamere og andre, der ønsker et kvalitets headset med justerbar mikrofon og fantastisk lydkvalitet.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 17 % Audio-Technica ATH-PDG1a

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 249 kr.

Audio-Technica ATH-PDG1a

1.150 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Audio-Technica ATH-PDG1a:

Audio-Technica ATH-PDG1a Gamer headset   Designet til den seriøse gamer, som sætter pris på den naturlige lyd og fornemmelse ved open-air-hovedtelefoner.  ATH-PDG1 leverer en kraftfuld og detaljeret lyd og er behagelige at have på under lange spilsessions...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % SALAR H93 - Headset med Justerbar mikrofon - Til kontor / Gaming - Sort

Fundet hos Capida.dk

SALAR H93 - Headset med Justerbar mikrofon - Til kontor / Gaming - Sort

399 kr. 539 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Letvægts og slidstærkt materiale
 • Hi-fi lydkort for detaljeret lyd
 • Justerbar mikrofon og fjernbetjening
 • Effektiv støjreduktion
 • Kompatibel med 3,5 mm jackstik

Længere beskrivelse af SALAR H93 - Headset med Justerbar mikrofon - Til kontor / Gaming - Sort:

SALAR H93 - Headset med Justerbar mikrofon - Til kontor / Gaming - Sort

Dette headset er perfekt til både kontorbrug og gaming, og det er fyldt med smarte funktioner, der giver en fantastisk oplevelse. Høretelefonerne er lavet af et letvægts og slidstærkt silikone materiale, der gør dem nemme at have på i længere tid, og som også beskytter dem mod ridser.

Høretelefonerne har et indbygget hi-fi lydkort, der gør lyden mere klar og detaljeret, uanset om du lytter til musik eller fører en samtale. Mikrofonen er justerbar, så du kan placere den præcis, hvor du vil, og den er udstyret med et jackstik, så du kan tilslutte den direkte til høretelefonerne. Hvis du ikke skal bruge mikrofonen, kan den nemt fjernes, så du kun bruger høretelefonerne til musik.

Der er også en fjernbetjening med, der gør det nemt at justere lydstyrken eller tænde og slukke for mikrofonen. Hvis du vil undgå fjernbetjeningen, kan du også tilslutte høretelefonerne direkte til din enhed via jackstikket. Høretelefonerne er kompatible med alle enheder med 3,5 mm jackstik eller USB 2.0-stik.

En anden smart funktion ved H93 er den effektive støjreduktion, der gør det nemmere at nyde musik eller samtaler uden at blive forstyrret af baggrundsstøj. Der er også en justerbar bøjle, der gør det nemt at tilpasse høretelefonerne til din hovedstørrelse.

Specifikationerne for headsettet er også imponerende, med en følsomhed på -47±3db, drivere på 40mm og en frekvens på 20Hz-20kHz. Mikrofonen har dimensioner på 6,0x5mm.

Alt i alt er SALAR H93 et fantastisk headset, der er fyldt med smarte funktioner og leverer en fantastisk lydoplevelse. Det er perfekt til både kontorbrug og gaming, og det er nemt at tilpasse til din personlige præference.

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % EKSA E1000 Over-Ear Headset til Gaming - LED lys / 7.1 Stereo - Grøn

Fundet hos Capida.dk

EKSA E1000 Over-Ear Headset til Gaming - LED lys / 7.1 Stereo - Grøn

599 kr. 809 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • LED-lys og 7.1 Surround Sound
 • Ekstra bløde ørepuder
 • 50mm driver med fremragende lydkvalitet
 • Robust og hudvenligt design
 • Kompatibelt med USB-A-enheder

Længere beskrivelse af EKSA E1000 Over-Ear Headset til Gaming - LED lys / 7.1 Stereo - Grøn:

EKSA E1000 Over-Ear Headset til Gaming - LED lys / 7.1 Stereo - Grøn er en fantastisk gadget til gamere og musikelskere. Det er et headset af høj kvalitet, der giver dig den ultimative spiloplevelse. Headsettet er designet til at give dig en behagelig og spændende spiloplevelse med sit LED-lys og 7.1 Surround Sound.

Headsettet er udstyret med ekstra bløde ørepuder, der gør det muligt for dig at spille i timevis uden at blive træt. Den fleksible mikrofon gør det nemt at kommunikere med dine holdkammerater, mens den nyeste 7.1 Surround Sound-teknologi giver en fantastisk lydoplevelse, der giver dig en fordybende spiloplevelse.

Med en 50mm driver leverer headsettet en fremragende lydkvalitet, høj præcision og lydklarhed. Det skaber et vildt lydbillede, der præsenterer alle detaljerne i spilverdenen. Mikrofonen samler din stemme præcist og anvender støjreducerende teknologi for at fjerne baggrundsstøjen for høj lydklarhed.

Headsettet er robust og hudvenligt med sin ørepude, der er designet til at give dig en lang og behagelig gaming-session. De farveskiftende åndedrætslys på ørekopperne fremhæver spiloplevelsen og giver headsettet et fantastisk udseende.

Det er kompatibelt med enheder med USB-A stik og har en kabellængde på Ø4,0*2,1m. Specifikationerne omfatter en mikrofon på 6027 omnidirektionel, -42dB±2dB, en højttaler diameter på 50mm, følsomhed på 118dB±3dB, frekvensgang på 20Hz~20KHz og højttalerimpedans på 16Ω±10%.

EKSA E1000 Over-Ear Headset til Gaming - LED lys / 7.1 Stereo - Grøn er den perfekte gave til gamere og musikelskere. Det er en gadget, der giver fantastisk lyd og en ultimativ spiloplevelse.

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Grøn
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 63 % Speedlink - 7.1 Gaming Headset - Virtas - Sort

Fundet hos Gucca.dk og 2 andre - spar 209 kr.

Speedlink - 7.1 Gaming Headset - Virtas - Sort

119,95 kr. 329,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Speedlink - 7.1 Gaming Headset - Virtas - Sort:

Speedlink - VIRTAS Illuminated 7.1 Gaming Headset, black: Træd ind i en verden af lyd og gaming med Speedlink VIRTAS Illuminated 7.1 Gaming Headset. Dette stilfulde og avancerede headset er skabt til at levere en overlegen lydoplevelse og give dig en ford...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 3 % eShark ESL-HS5 KUGO V2 Gaming Headset

Fundet hos Plusshop.dk og 1 andre - spar 80 kr.

eShark ESL-HS5 KUGO V2 Gaming Headset

270 kr. 349,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af eShark ESL-HS5 KUGO V2 Gaming Headset:

Mærke: eShark, Type: Gamer Headset, Type headset: USB, Model: ESL-HS5 KUGO V2, Farve: Sort, Materiale: Plastik & Metal, Volumenkontrol: Justerbar betjening på ledning, Mikrofon-sensitivitet: -38 dB, Mikrofon modstand: 2,2 k -a, Orientering: E...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Corsair HS80 RGB USB Premium Gaming Headset - White

Fundet hos Proshop.dk

Corsair HS80 RGB USB Premium Gaming Headset - White

599 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Corsair HS80 RGB USB Premium Gaming Headset - White:

Gaming headset, fuld størrelse, høretelefons frekvens område 20 - 40000 Hz, lydfølsomhed 116 dB, mikrofons frekvens 100 - 10000 Hz, USB tilslutning, 50mm neodymium audio drivers, memory foam ørepuder, Audio 7.1 Surround Sound på pc og Mac, hvid...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 9 % Hyperx_by_hp Cloud Stinger 2 Wired Gaming Headset - Headset

Fundet hos MAXiPRO

Hyperx_by_hp Cloud Stinger 2 Wired Gaming Headset - Headset

876,95 kr. 973,95 kr.
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 8 % Logitech G533 Wireless Gaming Headset

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 299 kr.

Logitech G533 Wireless Gaming Headset

561 kr. 719 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech G533 Wireless Gaming Headset:

Logitech Gaming Headset G533 - Headset til gamingentusiasterEr du på udkig efter et headset, der leverer højkvalitetslyd og ubesværet komfort under lange spillesessioner? Så er Logitech Gaming Headset G533 lige noget for dig!Headsettet er designet til at...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Size
 • 533 g
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % EKSA E3000 Over-Ear Gaming Headset - Noise Cancelling / Justerbar mikrofon - Sort

Fundet hos Capida.dk

EKSA E3000 Over-Ear Gaming Headset - Noise Cancelling / Justerbar mikrofon - Sort

599 kr. 809 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Høj kvalitet lydoplevelse
 • LED-lys for intens atmosfære
 • Ekstra bløde ørepuder for komfort
 • Kompatibelt med 3,5 mm og USB-A
 • Justerbar mikrofon med Noise Cancelling

Længere beskrivelse af EKSA E3000 Over-Ear Gaming Headset - Noise Cancelling / Justerbar mikrofon - Sort:

EKSA E3000 Over-Ear Gaming Headset er en fantastisk løsning til gamere og musikelskere, der ønsker en høj kvalitet lydoplevelse. Disse høretelefoner er designet i et super fedt look med LED-lys, der giver en intens og øget atmosfære til spillet. De er forsynet med ekstra bløde ørepuder, der gør det behageligt for brugeren, selv efter mange timers spil.

Mikrofonen på dette headset er fleksibel og justerbar, så du altid har fuld kontrol over spillet. Derudover har headsettet også Noise Cancelling, som reducerer støj og holder den ude, så du kan koncentrere dig om spillet. Dette gør det ideelt til spil, hvor koncentration og opmærksomhed er afgørende.

EKSA E3000 Over-Ear Gaming Headset bruger 50mm drivere, der leverer sublim lyd med dybde, så du kan nyde en perfekt lydoplevelse. Mikrofonen reducerer støjen og giver en bedre oplevelse, mens LED-lyset øger spiloplevelsen og giver den en intens atmosfære.

Headsettet er kompatibelt med enheder med 3,5 mm stik og enheder med USB-A. Det kommer med en kabellængde på Ø4,0*2,1m og en højttaler diameter på 50mm. Følsomheden er 118dB±3dB, og frekvensgangen er 20Hz~20KHz. Højttalerimpedansen er 16Ω±10%.

Pakken indeholder et EKSA E3000 Over-Ear Gaming Headset - Noise Cancelling / Justerbar mikrofon - Sort, der er ideelt til gaming og musikoplevelser. Det er det perfekte valg til gamere og musikelskere, der ønsker en høj kvalitet lydoplevelse og et headset med et fedt design.

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 26 % ONEODIO A71 - Headset med Justerbar mikrofon til gaming/PS4/Nintendo switch - Brun
Priser

Kort beskrivelse

 • 40 mm stor driver forbedrer bas
 • Justerbar boom-mikrofon til klar kommunikation
 • Designet til gaming og musik
 • Kompatibel med 3,5 mm og 6,5 mm stik
 • Leveres med tilbehør og bærbar taske

Længere beskrivelse af ONEODIO A71 - Headset med Justerbar mikrofon til gaming/PS4/Nintendo switch - Brun:

ONEODIO A71 - Headset med Justerbar mikrofon til gaming/PS4/Nintendo switch - Brun er et imponerende og alsidigt headset til gaming og musikelskere. Med et 40 mm stort driver og utroligt lyd, er dette headset designet til at levere en forbedret ren bas, samtidig med at det bevarer en klar høj ende. Dette gør det perfekt til at skabe en realistisk surroundlyd og en masse rumlen, hvilket giver en imponerende lydiscenesættelse.

Headsettet har en boom-mikrofon, der er justerbar, så du kan indstille den efter dit behov. Dette gør det muligt for dig at kommunikere med andre spillere på en klar og tydelig måde. Derudover er det perfekt til taleopkald, da det giver dig frihed til at rejse dig og strække dig under lange samtaler.

ONEODIO A71 - Headset med Justerbar mikrofon til gaming/PS4/Nintendo switch - Brun er også designet til DJs. Det leverer højkvalitets lyd, adskillelse og isolering, hvilket gør det muligt for dig at høre alle detaljer i musikken. Det er også bredt anvendeligt, da det kan tilpasses til mange musikinstrumenter og genskabe instrumentets originale lyd.

Headsettet er kompatibelt med enheder med både 3,5 mm og 6,5 mm stik, hvilket gør det alsidigt og let at bruge. Derudover leveres det med en dobbelt 3,5 mm Y-form forlængelseskabel, en 6,35 mm til 3,5 mm lydkabel, en 2m lydkabel med Boom Mic/Volume Control og en bærbar taske.

ONEODIO A71 - Headset med Justerbar mikrofon til gaming/PS4/Nintendo switch - Brun er et fantastisk produkt til alle, der ønsker en imponerende lydoplevelse, mens de spiller spil eller lytter til musik. Det er alsidigt, kompatibelt med mange enheder og leveres med alt det tilbehør, du har brug for.

  Mærke
 • Nintendo
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Brun
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Logitech G433 Gaming Headset Sort

Fundet hos Plusshop.dk og 3 andre - spar 318 kr.

Logitech G433 Gaming Headset Sort

857 kr. 1287 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech G433 Gaming Headset Sort:

Logitech Gaming Headset G433 - Det Ultimative Gaming HeadsetVil du gerne have et gaming headset, der lyder godt og passer komfortabelt til dine ører? Så er Logitech Gaming Headset G433 det perfekte valg for dig. Headsettet er designet specielt til gamere,...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
 • Size
 • 433 g
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 47 % ONEODIO A71 - Headset med Justerbar mikrofon til gaming/PS4/Nintendo switch - Sort
Priser

Kort beskrivelse

 • Realistisk surround-lyd og rumlen
 • Kompatibel med 3,5 mm og 6,5 mm stik
 • Let og behageligt at have på
 • Justerbar mikrofon til kommunikation
 • Reducerer omgivende støj for intens oplevelse

Længere beskrivelse af ONEODIO A71 - Headset med Justerbar mikrofon til gaming/PS4/Nintendo switch - Sort:

ONEODIO A71 - Headset med Justerbar mikrofon til gaming/PS4/Nintendo switch - Sort er det ultimative valg for gamere og musikelskere. Dette headset er designet til at levere en imponerende lydoplevelse med realistisk surround-lyd og en masse rumlen. Med 40 mm store drivere og utrolig lyd giver det forbedret ren bas, samtidig med at det bevarer en klar høj ende.

Dette gaming headset er perfekt til taleopkald og giver dig frihed til at rejse dig og strække dig under lange samtaler. Det er også designet til DJs og leverer højkvalitets lyd, adskillelse og isolering. Det er bredt anvendeligt og kan tilpasses mange musikinstrumenter og genskabe instrumentets originale lyd.

ONEODIO A71 - Headset med Justerbar mikrofon til gaming/PS4/Nintendo switch - Sort er kompatibelt med enheder med 3,5 mm og 6,5 mm stik, hvilket gør det til det perfekte valg for alle dine enheder. I pakken finder du også en dobbelt 3,5 mm Y-form forlængelseskabel, en 6,35 mm til 3,5 mm lydkabel og en 2m lydkabel med Boom Mic/Volume Control.

Dette headset er let og behageligt at have på, selv under lange spil- eller lyttesessioner. Den justerbare mikrofon gør det let at kommunikere med dine holdkammerater, mens du spiller online spil. Derudover er det designet til at reducere omgivende støj og give dig en mere intens oplevelse.

ONEODIO A71 - Headset med Justerbar mikrofon til gaming/PS4/Nintendo switch - Sort er et fantastisk valg for alle gamere og musikelskere, der ønsker en høj kvalitet lydoplevelse. Det er holdbart, pålideligt og vil give dig en fantastisk oplevelse hver gang.

  Mærke
 • Nintendo
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 43 % Nedis GHST500BK Gaming Headset - Blå

Fundet hos Bazta.com DK og 2 andre - spar 234 kr.

Nedis GHST500BK Gaming Headset - Blå

245,95 kr. 434,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Nedis GHST500BK Gaming Headset - Blå:

Bring your gaming to the next level with this 7.1 virtual surround sound and vibration Nedis® Gaming Headset. Compatible with all surround sound games, you can now immerse yourself even deeper in the experience as you race, fight and explore those virtua...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Blå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 15 % Corsair Virtuoso Pro - Wired Open Back Streaming/Gaming Headset - White

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 141 kr.

Corsair Virtuoso Pro - Wired Open Back Streaming/Gaming Headset - White

1.260 kr. 1499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Corsair Virtuoso Pro - Wired Open Back Streaming/Gaming Headset - White:

CORSAIR Gaming Virtuoso PRO - trådløst gaming headsetTræd ind i en verden af overlegen lydkvalitet og ubesværet spiltydelse med CORSAIR Gaming Virtuoso PRO, det ultimative trådløse gaming headset. Uanset om du kæmper i intense kampe eller lytter til dine...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 7 % HyperX Cloud Core 7.1 Gaming Headset

Fundet hos Plusshop.dk og 2 andre - spar 85 kr.

HyperX Cloud Core 7.1 Gaming Headset

600 kr. 699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af HyperX Cloud Core 7.1 Gaming Headset:

HyperX Cloud Core - Headset af høj kvalitet En fantastisk headsetoplevelse er nu mulig, takket være HyperX Cloud Core. Med en uovertruffen kombination af lydkvalitet, komfort og holdbarhed er der ingen tvivl om, at dette headset vil overgå dine forventnin...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 26 % EKSA E900 Over-Ear Gaming Hovedtelefoner - 7.1 Surround Sound - Sort

Fundet hos Capida.dk

EKSA E900 Over-Ear Gaming Hovedtelefoner - 7.1 Surround Sound - Sort

899 kr. 1219 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • 7.1 Surround Sound teknologi
 • LED-lys og ekstra bløde ørepuder
 • Fleksibel mikrofon med støjreduktionseffekt
 • Kompatibel med Win 7/8/10 pc, PS4, Mac
 • Proteinlæder ørepuder og selvjusterbar hovedbøjle

Længere beskrivelse af EKSA E900 Over-Ear Gaming Hovedtelefoner - 7.1 Surround Sound - Sort:

EKSA E900 Over-Ear Gaming Hovedtelefoner er et fantastisk produkt til gaming og musikelskere. Disse hovedtelefoner er designet til at give dig den ultimative spiloplevelse med deres nyeste 7.1 Surround Sound teknologi. Du vil blive overrasket over, hvordan spillydene bliver mere levende og realistiske med disse hovedtelefoner.

Hovedtelefonerne har et flot design med LED-lys, der skaber en fed atmosfære under spillet. De er også forsynet med ekstra bløde ørepuder, så du kan nyde spillet i timevis uden at føle ubehag eller smerter i ørerne. Du vil opleve en helt ny grad af komfort med disse hovedtelefoner.

Hovedtelefonerne har en fleksibel mikrofon, der giver dig fuld kontrol over spillet. Du kan justere mikrofonen efter dine præferencer for at sikre en krystalklar kommunikation med dine holdkammerater. Med indbygget intelligent ENC (Environmental Noise Cancellation)-chipsæt får du den bedste støjreduktionseffekt, så du kan fokusere på spillet uden at blive forstyrret af baggrundsstøj.

EKSA E900 Over-Ear Gaming Hovedtelefoner er bredt kompatible med USB-stik og kan bruges med Win 7/8/10 pc, bærbar, PS4, Mac og Mac OS. Hovedtelefonerne er også udstyret med en kraftfuld 50 mm magnetisk neodymhøjttaler, der skaber en fordybende spiloplevelse med 7.1 virtuel surround sound.

Hovedtelefonerne har proteinlæder ørepuder i memoryskum og en selvjusterbar hovedbøjle, der gør dem behagelige at bruge. Du kan justere hovedtelefonerne efter dit hoved og få den perfekte pasform. Du vil aldrig opleve ubehag eller smerter i hovedet, selv efter flere timers spil.

EKSA E900 Over-Ear Gaming Hovedtelefoner er et fantastisk produkt til prisen. De er nemme at bruge, komfortable og giver dig den ultimative spiloplevelse. Hvis du er en gamer eller musikelsker, bør du helt sikkert overveje at investere i disse hovedtelefoner.

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 8 % Audio-Technica ATH-AG1X Gaming Headset

Fundet hos SoundStoreXL.dk

Audio-Technica ATH-AG1X Gaming Headset

1.549 kr. 1689 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Audio-Technica ATH-AG1X Gaming Headset:

Audio Technica ATH-AG1X Gaming Headset    Nydesignet 53 mm drivere leverer kraftfuld lyd til den ultimative spiloplevelse.  Audio-Technica kerne dobbelt luft dæmpning systemet (D.A.D.S.) leverer dyb, resonating bas.  Forbedret 3D Wing Support system ti...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

EPOS I SENNHEISER GSP 670

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 943 kr.

EPOS I SENNHEISER GSP 670

828 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af EPOS I SENNHEISER GSP 670:

Føl dig dybt nedsænket i spillet med det ultimative lydhovedsæt fra EPOS og SENNHEISER - GSP 670. Uanset om du er en professionel gamer eller bare nyder at spille, vil dette headset gøre din spiloplevelse helt unik.GSP 670 har en 2.4 GHz trådløs teknologi...

  Mærke
 • Sennheiser
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

ROCCAT Elo 7.1 Air White

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 211 kr.

ROCCAT Elo 7.1 Air White

649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ROCCAT Elo 7.1 Air White:

Med ROCCAT's ELO 7.1 Air vil du opleve en vægtløs, dynamisk pasform, med et selvjusterende metalhovedbånd og overlegne ørepuder i memoryfoam. Præcisionsafstemte 50 mm-drivere producerer...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Corsair HS65 SURROUND WIRELESS - Black (V2)

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 40 kr.

Corsair HS65 SURROUND WIRELESS - Black (V2)

948 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Corsair HS65 SURROUND WIRELESS - Black (V2):

Gaming headset, fuld størrelse, høretelefons frekvens område 20 - 20000 Hz, lydfølsomhed 114 dB, mikrofons frekvens 100 - 10000 Hz, 2.4 Ghz (USB), Bluetooth, 50mm neodymium audio drivers, memory foam ørepuder og justerbar headband, Audio 7.1 Surround Soun...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Corsair HS65 SURROUND WIRELESS - White (V2)

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 123 kr.

Corsair HS65 SURROUND WIRELESS - White (V2)

865 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Corsair HS65 SURROUND WIRELESS - White (V2):

Trådløst Gaming-headset fra CORSAIR med krystalklar lydGå ind i en helt ny verden af gaming med CORSAIR Gaming HS65 - det perfekte headset til den entusiastiske gamer. Dette trådløse headset leverer en überrealistisk, krystalklar lydoplevelse, der vil for...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

HyperX Cloud Revolver Sort Gaming Headset

Fundet hos Geekd

HyperX Cloud Revolver Sort Gaming Headset

549 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af HyperX Cloud Revolver Sort Gaming Headset:

Oplev en førsteklasses spiloplevelse med HyperX Cloud Revolver Sort Gaming Headset Dyk ned i spillets verden med HyperX Cloud Revolver Sort Gaming Headset. Introduktion: HyperX Cloud Revolver Sort Gaming Headset er det perfekte valg for seriøse gam...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Logitech G733 LIGHTSPEED - Blue

Fundet hos Proshop.dk og 3 andre - spar 148 kr.

Logitech G733 LIGHTSPEED - Blue

879 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech G733 LIGHTSPEED - Blue:

Oplev en helt ny niveau af gaming med Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset!Hvis du søger efter en gaming headset, der er både let, fleksibel og yderst bærbar, så er Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset det perfekte valg for...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Blå
 • Size
 • 733 g
Se hos billigste forhandler

ASUS ROG Fusion II 300 - headset

Fundet hos Føniks Computer og 1 andre - spar 311 kr.

ASUS ROG Fusion II 300 - headset

858 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ASUS ROG Fusion II 300 - headset:

Produkttype Headset Bæremåde Headset Anbefalet brug Spil Headset type Binaural Produktfarve Sort Betjeningstaster Slå lyden fra Volumenkontrol Dreje Kontrolenhedstype On-ear control unit Kontroltype Dreje, Slider Kabellængde 2 m Kabelf...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

ASUS ROG Strix Go Core MOONLIGHT WHITE Edition Wired Gaming Headset

Fundet hos Geekd og 2 andre - spar 74 kr.

ASUS ROG Strix Go Core MOONLIGHT WHITE Edition Wired Gaming Headset

489 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ASUS ROG Strix Go Core MOONLIGHT WHITE Edition Wired Gaming Headset:

ASUS ROG Strix Go Core Moonlight White - Headset Built for GamersEr du en seriøs gamer, der vil have den ultimative spiloplevelse? Hvis ja, er ASUS ROG Strix Go Core Moonlight White det rigtige valg for dig. Designet med en særlig opmærksomhed på detaljer...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Corsair HS55 STEREO Gaming Headset - Carbon

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 102 kr.

Corsair HS55 STEREO Gaming Headset - Carbon

487 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Corsair HS55 STEREO Gaming Headset - Carbon:

CORSAIR Gaming HS55 STEREO headset Headset til den krævende Gamer CORSAIR Gaming HS55 STEREO headsettet er designet til gamere og andre brugere, der ønsker en pålidelig og ydeevneorienteret oplevelse. Det er et stereoheadset, der leverer en imponerende ly...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Steelseries - Arctis Nova Pro Trådløs - Gaming Headset - Sort

Fundet hos Geekd og 4 andre - spar 261 kr.

Steelseries - Arctis Nova Pro Trådløs - Gaming Headset - Sort

2.459 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Steelseries - Arctis Nova Pro Trådløs - Gaming Headset - Sort:

SteelSeries Arctis Nova Pro . Gaming lyd i bedste kvalitet Oplev den næste generation af trådløse gaming-headset med SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless. Med den avancerede GameDAC Gen 2 får du en ultimativ lydkvalitet, der tager din gaming-oplevelse til...

  Mærke
 • Steelseries
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

EPOS H3

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 39 kr.

EPOS H3

509 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af EPOS H3:

Generelt Produkttype Headset - kabling - 3,5 mm jackstik Stil Spil Bredde 18.9 cm Dybde 8.8 cm Højde 16.7 cm Vægt 270 g Farve Sort onyx Anbefalet brug Spilkonsol, computer Lydudgang Hovedtelefonmodeller Fuld størrelse Hovedtelefoner...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

ASUS ROG DELTA S CORE

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - med samme pris

ASUS ROG DELTA S CORE

819 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ASUS ROG DELTA S CORE:

Produkttype Headset Bæremåde Headset Anbefalet brug Spil Headset type Binaural Produktfarve Sort Sammenfoldelig Ja Kabellængde 1,5 m Kabelfarve Sort Virtuel surround Ja Virtuel surround-teknologi Virtual 7.1 surround sound Kompatible p...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Astro - A50 Wireless + Base Station for Xbox S,X/PC - XBSX - GEN4

Fundet hos Geekd og 4 andre - spar 246 kr.

Astro - A50 Wireless + Base Station for Xbox S,X/PC - XBSX - GEN4

2.274 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Astro - A50 Wireless + Base Station for Xbox S,X/PC - XBSX - GEN4:

ASTRO A50 + Base Station - trådløst headset med ASTRO Wireless XB1 5 GHz Base Station Transmitter/Charging StandMed det ASTRO A50 + Base Station trådløse headset får du en enestående spiloplevelse på din Xbox One. Uanset om du er midt i intense kampe elle...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Corsair Virtuoso Pro - Wired Open Back Streaming/Gaming Headset - Carbon

Fundet hos Proshop.dk

Corsair Virtuoso Pro - Wired Open Back Streaming/Gaming Headset - Carbon

1.365 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Corsair Virtuoso Pro - Wired Open Back Streaming/Gaming Headset - Carbon:

Gaming headset, fuld størrelse open back design, 3.5 Mini-jack forbindelse, drivere størrelse 50 mm neodymenheder, følsomhed 116 dB, 32 ohm, frekvens område 20 - 40.000 Hz, mikrofon frekvens område 100 - 10 000 Hz, memory foam ørepuder, sort/carbon...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Corsair HS80 RGB Wireless - White

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 143 kr.

Corsair HS80 RGB Wireless - White

961 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Corsair HS80 RGB Wireless - White:

CORSAIR Gaming HS80 RGB er et trådløst headset, der er designet til at give en fantastisk lydoplevelse. Det er udstyret med 50 mm neodym drivere og Dolby Atmos 3D-lydteknologi, der giver en dyb og fyldig lyd, der gør spil, film og musik endnu mere engager...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Steelseries - Arctis 9X - Wireless XBOX Gaming Headset & HS1 Headset Stand - Bundle
Priser
  Mærke
 • Steelseries
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

NZXT Relay 7.1 Gaming Headset - Sort

Fundet hos Føniks Computer og 1 andre - spar 41 kr.

NZXT Relay 7.1 Gaming Headset - Sort

664 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af NZXT Relay 7.1 Gaming Headset - Sort:

NYHED! Oplev en fantastisk spiloplevelse med NZXT Relay Hi-Res 7.1 gaming headset i sort.Løft din spiloplevelse til nye højder med dette imponerende gaming headset. Uanset om du er en ivrig gamer eller bare nyder at slappe af med dine yndlingsspil, er det...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Corsair ST100 RGB Premium Headset Stand

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 150 kr.

Corsair ST100 RGB Premium Headset Stand

549 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Corsair ST100 RGB Premium Headset Stand:

CORSAIR Gaming ST100 RGB Premium Headset Stand er et elegant og praktisk tilbehør til alle gamere, der ønsker en stilfuld måde at organisere deres headset og forbedre deres lydoplevelse. Denne headsetstand er udstyret med et indbygget lydkort, som giver e...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Raptor Gaming RG-H300-B hovedtelefoner/headset Ledningsført Spil Sort

Fundet hos Føniks Computer

Raptor Gaming RG-H300-B hovedtelefoner/headset Ledningsført Spil Sort

441 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Raptor Gaming RG-H300-B hovedtelefoner/headset Ledningsført Spil Sort:

Raptor Gaming RG-H300-B Det ultimative gaming headset, der tager din spiloplevelse til nye højder!Med det ledningsførte Raptor Gaming RG-H300-B headset kan du forvente en komplet fordybelse i dit spilunivers. Med sin sorte, moderne og stilfulde udformnin...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Logitech G G535 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset - headset

Fundet hos Føniks Computer og 3 andre - spar 146 kr.

Logitech G G535 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset - headset

864 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech G G535 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset - headset:

Optimer din gamingoplevelse med Logitech G G535 LIGHTSPEED Wireless Gaming HeadsetHvis du er en seriøs gamer, ved du, hvor vigtigt det er med en headset, der kan levere den rigtige lyd og komfort under lange spillesessioner. Logitech G G535 LIGHTSPEED Wir...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
 • Size
 • 535 g
Se hos billigste forhandler

Hiditec Hdt1 Gaming Headset Med Mikrofon Til Pc Xbox One Og Ps4

Fundet hos Gucca.dk

Hiditec Hdt1 Gaming Headset Med Mikrofon Til Pc Xbox One Og Ps4

499,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hiditec Hdt1 Gaming Headset Med Mikrofon Til Pc Xbox One Og Ps4:

Dette headset fra Hiditec er designet til at give dig en fantastisk komfort, uden at det går på kompromis med lydkvaliteten. De tykke ørepuder i headsettet sørger for, at du kan spille...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Logitech G Pro X 2 - headset

Fundet hos Føniks Computer og 1 andre - spar 197 kr.

Logitech G Pro X 2 - headset

1.792 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech G Pro X 2 - headset:

Gaming headset, fuld størrelse, drivere størrelse 50 mm, LIGHTSPEED - wireless 2.4 GHz, bluetooth, følsomhed 87.8 dB, 38 ohm, frekvens område 20 - 20000 Hz, aftagelig mikrofon, mikrofon frekvens område 100 - 10000 Hz, memory foam ørepuder, 2 meters kabel,...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Logitech G733 LIGHTSPEED - Black

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 310 kr.

Logitech G733 LIGHTSPEED - Black

880 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech G733 LIGHTSPEED - Black:

Logitech G G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Sort Headset - Det ultimative valg til gamereDette fantastiske trådløse gaming headset giver dig alle de nødvendige funktioner til en uovertruffen oplevelse. Først og fremmest kan du nyde den ultimative trådl...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
 • Size
 • 733 g
Se hos billigste forhandler

Corsair HS55 STEREO WIRELESS - Gaming Headset - Carbon

Fundet hos Proshop.dk

Corsair HS55 STEREO WIRELESS - Gaming Headset - Carbon

794 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Corsair HS55 STEREO WIRELESS - Gaming Headset - Carbon:

Gaming headset, fuld størrelse, høretelefons frekvens område 20 - 20000 Hz, lydfølsomhed 114 dB, mikrofons frekvens 100 - 10000 Hz, 2.4 Ghz (USB), Bluetooth, 50mm neodymium audio drivers, memory foam ørepuder og justerbar headband, sort...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

ASUS ROG Strix Go USB-C

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 192 kr.

ASUS ROG Strix Go USB-C

627 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ASUS ROG Strix Go USB-C:

Produkttype Headset Bæremåde Headset Anbefalet brug Spil Headset type Binaural Produktfarve Sort Volumenkontrol Dreje Kontroltype Knapper, Dreje Sammenfoldelig Ja Kabellængde 1,2 m Kabelfarve Sort Plug and play Ja Forbindelsesteknolo...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset AW920H - headset

Fundet hos Føniks Computer

Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset AW920H - headset

1.480 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset AW920H - headset:

Optimer dit gaming-setup med Alienware Tri-Mode Wireless Gaming HeadsetEr du træt af dårlig lydkvalitet, knas i headsettet og upålidelige forbindelser? Med Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset AW920H kan du tage dit gaming til det næste niveau. Head...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Fourze GH500 Gaming headset Sort

Fundet hos Geekd og 1 andre - spar 50 kr.

Fourze GH500 Gaming headset Sort

449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fourze GH500 Gaming headset Sort:

Fourze GH500 - professionelt headset! Fourze GH500 er et sort gaming headset, der er designet til at give gamere en optimal lydoplevelse under spil. Headsettet har en støjreducerende mikrofon, der kan roteres 120 grader for at give en optimal positionerin...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Roccat ELO 7.1 AIR High-Res Over-Ear Stereo Gaming Headset

Fundet hos Geekd

Roccat ELO 7.1 AIR High-Res Over-Ear Stereo Gaming Headset

844 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Roccat ELO 7.1 AIR High-Res Over-Ear Stereo Gaming Headset:

Roccat Elo 7.1 Air Træd ind i en verden af overlegen lydkvalitet og gamingoplevelse med Roccat ELO 7.1 AIR High-Res over-ear stereo gaming headsettet. Dette headset er designet til at give dig en dybdegående og imponerende lydoplevelse, der vil løfte di...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

HyperX Cloud Alpha

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 170 kr.

HyperX Cloud Alpha

492 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af HyperX Cloud Alpha:

HyberX Cloud Alpha - Gaming - HeadsetDer findes en del headsets på markedet, men HyperX Cloud Alpha er noget helt særligt. Med dette headset kan du tage din gamingoplevelse til et helt nyt niveau.HyperX Cloud Alpha headsettet er designet med stor præcisio...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Dell Alienware Dual-Mode Wireless Gaming Headset AW720H - headset

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 106 kr.

Dell Alienware Dual-Mode Wireless Gaming Headset AW720H - headset

1.243 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Dell Alienware Dual-Mode Wireless Gaming Headset AW720H - headset:

Alienware Dual-Mode Trådløst Gaming Headset AW720HFå ultimativ frihed og fleksibilitet med Alienware Dual-Mode Trådløst Gaming Headset AW720H. Dette headset har trådløs tilslutning i både 2,4 GHz og Bluetooth, så du kan forbinde det til flere forskellige...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

CORSAIR Gaming HS35 - headset

Fundet hos Føniks Computer

CORSAIR Gaming HS35 - headset

496 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af CORSAIR Gaming HS35 - headset:

CORSAIR Gaming HS35 - Den Ultimative Headset til GamingCORSAIR Gaming HS35 er det ideelle headset til gamere, både professionelle og hobbyister, der ønsker kvalitet og komfort, mens de spiller deres yndlingsspil. HS35 sørger for en hidtil uset komfort med...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Gaming Combo Kit | 4-i-1 | Tastatur, Headset, Mus og musemåtte | Blå / Sort | QWERTY | IT layout
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Gaming Combo Kit | 4-i-1 | Tastatur, Headset, Mus og musemåtte | Blå / Sort | QWERTY | IT layout:

Få gang i din gaming med dette sæt med gamingtastatur med rødt, blåt eller grønt LED-lys. Det baggrundsbelyste italienske tastatur giver lys nok til at spille i mørke omgivelser, og det gamingoptimerede design gør det ideelt til både begyndere og eksperte...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Blå
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Logitech G733 LIGHTSPEED - Lilac

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 181 kr.

Logitech G733 LIGHTSPEED - Lilac

889 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech G733 LIGHTSPEED - Lilac:

Logitech G G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Lilla Headset - Trådløst Gaming HeadsetHvis du leder efter et headset til din gaming-oplevelse, bør du overveje det nye Logitech G G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset. Med dette headset kan du nyde tr...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Lilla
 • Size
 • 733 g
Se hos billigste forhandler

JBL - Quantum One - USB Wired Professional Gaming Headset

Fundet hos Coolshop.dk

JBL - Quantum One - USB Wired Professional Gaming Headset

1.899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser
  Mærke
 • JBL
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Roccat ELO 7.1 AIR Hvid Over-Ear Stereo Gaming Headset

Fundet hos Geekd

Roccat ELO 7.1 AIR Hvid Over-Ear Stereo Gaming Headset

844 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Roccat ELO 7.1 AIR Hvid Over-Ear Stereo Gaming Headset:

Oplev en lydoplevelse i særklasse med Roccat ELO 7.1 AIR gaming headsettet i en stilfuld hvid farve. Dette over-ear stereo headset giver dig den ultimative surround sound og komfort, der er nødvendig for en dybdegående gamingoplevelse. Roccat ELO 7.1 AIR...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Logitech G - Astro A30 for Xbox - White

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 120 kr.

Logitech G - Astro A30 for Xbox - White

1.739 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech G - Astro A30 for Xbox - White:

For Xbox, headset, fuld størrelse, Bluetooth / LIGHTSPEED, trådløs, kabling, 3,5 mm jackstik, USB-A via Bluetooth adapter, hvid...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
 • Lilla
Se hos billigste forhandler

ASUS TUF Gaming H1 - headset

Fundet hos Føniks Computer og 1 andre - spar 6 kr.

ASUS TUF Gaming H1 - headset

493 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ASUS TUF Gaming H1 - headset:

Produkttype Headset Bæremåde Headset Anbefalet brug Spil Headset type Binaural Produktfarve Sort Volumenkontrol Dreje Kabellængde 1,2 m Plug and play Ja Kompatible produkter PC MAC PlayStation® 4 PlayStation® 5 Nintendo Switch Xbox Serie...

  Mærke
 • Nintendo
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Astro - Call of Duty®: Black Ops: Cold War A10-headset

Fundet hos Coolshop.dk og 1 andre - spar 31 kr.

Astro - Call of Duty®: Black Ops: Cold War A10-headset

399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Astro - Call of Duty®: Black Ops: Cold War A10-headset:

Lås din belastning med ASTRO Gaming Call of Duty®: Black Ops: Cold War A10 Headset. Tuned for Gaming med ASTRO Audio giver dig 40 mm drivere, så du kan høre dit spil og dine holdkammerater...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Nedis Gaming GHST400BK - headset

Fundet hos Føniks Computer

Nedis Gaming GHST400BK - headset

322 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Nedis Gaming GHST400BK - headset:

Gå ind i spillet med Nedis Gaming GHST400BK - headsettet, der leverer en enestående spiloplevelse, så du kan fordybe dig i din yndlingsspilunivers.Med den integrerede støjdæmpning og krystalklare lyd vil du blive transporteret til spillets verden, og hver...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Razer Thresher Xbox One Headset

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 201 kr.

Razer Thresher Xbox One Headset

799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Razer Thresher Xbox One Headset:

Presset om at vinde er stort, og for at triumfere bliver du nødt til at finde det fineste udstyr frem. Razer Thresher til PS4 kan hjælpe dig med at opfylde din drøm om at triumfere over dine...

  Mærke
 • Razer
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

SteelSeries Arctis Nova 7

Fundet hos Proshop.dk og 3 andre - spar 94 kr.

SteelSeries Arctis Nova 7

1.314 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af SteelSeries Arctis Nova 7:

Forbedre din lydoplevelse med SteelSeries Arctis Nova 7 headsettetHvis du vil have det bedste lydudstyr til din gaming, så skal du vælge SteelSeries Arctis Nova 7 headsettet. Det er det ultimative valg, når du skal have en overlegen lydkvalitet til din ga...

  Mærke
 • Steelseries
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Razer Kraken Bt Gaming Headset - Hello Kitty And Friends Edition

Fundet hos Gucca.dk

Razer Kraken Bt Gaming Headset - Hello Kitty And Friends Edition

963,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Razer Kraken Bt Gaming Headset - Hello Kitty And Friends Edition:

KATTESTIL, NU MED BEVÆGELSESFRIHED Vær fri til at udtrykke din egen stil med Razer Kraken BT Kitty Edition - et trådløst Bluetooth-headset med brugerdefinerede kitty-øre- og headsetbelysning...

  Mærke
 • Razer
 • Hello Kitty
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Skullcandy SLYR PRO - headset

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 140 kr.

Skullcandy SLYR PRO - headset

658 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Skullcandy SLYR PRO - headset:

LYT NØJE: Oplev fantastisk lyd med Skullcandy SLYR PRO-headsettet Nyd en utrolig lydoplevelse med Skullcandy SLYR PRO-headsettet. Designet til gamere såvel som musikelskere, dette headset giver en levende og naturtro lyd, der helt sikkert vil imponere. Ta...

  Mærke
 • Skullcandy
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Astro A40 TR Gaming headset PC/PS4 Console Edition - Black/Blue

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 115 kr.

Astro A40 TR Gaming headset PC/PS4 Console Edition - Black/Blue

1.088 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Astro A40 TR Gaming headset PC/PS4 Console Edition - Black/Blue:

Boom dit spil til et nyt niveau med ASTRO A40 TR headsettet til PS4! Oplev en dyb og fyldig lyd, der giver dig en fordybende spiloplevelse. Den lette og komfortable design gør det nemt at spille i timevis uden ubehag.ASTRO A40 TR headsettet er designet ti...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Blå
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Logitech G335 Wired Gaming Headset

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 126 kr.

Logitech G335 Wired Gaming Headset

461 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech G335 Wired Gaming Headset:

Optimer Dit Gaming Setup med Logitech G G335 Wired Gaming HeadsetNyd en krystalklar lydoplevelse med Logitech G G335 Wired Gaming Headset - det perfekte headset til gamere og streaming entusiaster. Dette headset er designet med fokus på komfort, stil og k...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
 • Size
 • 335 g
Se hos billigste forhandler

RIG 500 Pro Hc Black Headset (PS5/PS4/Xbox/Switch/PC)

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 195 kr.

RIG 500 Pro Hc Black Headset (PS5/PS4/Xbox/Switch/PC)

429 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af RIG 500 Pro Hc Black Headset (PS5/PS4/Xbox/Switch/PC):

Designet til konsolspil, RIG 500 PRO HC Gen 2 er alt, hvad gamere elskede ved Gen 1-udgaven, med en opgradering. Med en helt ny stålramme, som er let, yderst holdbar og fleksibel. De to-materiale...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
 • Size
 • 2 g
Se hos billigste forhandler

ROCCAT Syn Max Air Black

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 336 kr.

ROCCAT Syn Max Air Black

1.724 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ROCCAT Syn Max Air Black:

Gaming headset, fuld størrelse, drivere størrelse 50 mm, USB-A/USB-, frekvens område 20 - 20000 Hz, aftagelig mikrofon, memory foam ProSpecs™ ørepuder, 2 meters kabel, Trådløs 16 timers batteri levetid, RGB lys, sort...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

ASUS ROG Delta S Wireless Gaming Headset

Fundet hos Geekd og 1 andre - spar 148 kr.

ASUS ROG Delta S Wireless Gaming Headset

1.044 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ASUS ROG Delta S Wireless Gaming Headset:

Letvægts trådløst gaming-headset med 2,4 GHz- og Bluetooth-tilslutning, 50 mm ASUS Essence-drivere, AI Beamforming-mikrofoner med AI Noise Cancelation, kompatibelt med pc'er, Macs, PlayStation® 5, Nintendo Switch™Trådløse 2,4 GHz- og Bluetooth®...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Logitech G332 Wired Gaming Headset

Fundet hos Geekd og 2 andre - spar 172 kr.

Logitech G332 Wired Gaming Headset

294 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech G332 Wired Gaming Headset:

Logitech Gaming Headset G332 er et overkommeligt headset, der er designet til gamere. Det har en letvægtskonstruktion og et justerbart hovedbånd, der sikrer en behagelig pasform, selv under lange spilsessioner. G332 leverer stereolyd og har en mikrofon me...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Size
 • 332 g
Se hos billigste forhandler

Trust GXT 430 Ironn Gaming Headset

Fundet hos Proshop.dk

Trust GXT 430 Ironn Gaming Headset

369 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Trust GXT 430 Ironn Gaming Headset:

Headset, fuld størrelse, kabling, 3,5 mm jackstik...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 581 kr.

Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED

1.049 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED:

Logitech G Pro X Trådløs - Det ultimative headset for gamereDette trådløse headset er det ultimative valg for gamere, der søger den mest realistiske og imponerende lydoplevelse under spil. Logitech G Pro X Trådløs er særligt fremstillet til gamere, hvilke...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Fourze GH350 Gaming Headset RGB

Fundet hos Geekd og 1 andre - spar 5 kr.

Fourze GH350 Gaming Headset RGB

344 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fourze GH350 Gaming Headset RGB:

Fourze GH350 RGB gaming headset - spil med prestige Fourze GH350 Gaming RGB headset er et headset, der er specielt designet til gamere. Her er nogle af dens funktioner og specifikationer: Kvalitetslyd: Fourze GH350 leverer en høj kvalitet lydoplevelse ta...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Microsoft Xbox Stereo Headset - Headset - Microsoft Xbox One

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 197 kr.

Microsoft Xbox Stereo Headset - Headset - Microsoft Xbox One

363 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Microsoft Xbox Stereo Headset - Headset - Microsoft Xbox One:

Nu kan du endelig komme til at kommunikere med dit team og samtidig høre enhver bevægelse, som vil foregå rundt om dig når du er med i et spil! Overhør ikke en eneste lyd i dit spil! Derudover...

  Mærke
 • Microsoft
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

RIG 500 Pro Hc White Headset (PS5/PS4/Xbox/Switch/PC)

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 101 kr.

RIG 500 Pro Hc White Headset (PS5/PS4/Xbox/Switch/PC)

429 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af RIG 500 Pro Hc White Headset (PS5/PS4/Xbox/Switch/PC):

Corded performance-driven console headset with unique features and superior comfort that enables them to hear 3D spatial audio and play better.ENGINEERED FOR 3D AUDIODesigned for console gaming, the RIG 500 PRO HC Gen 2 is everything gamers loved about th...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
 • Size
 • 2 g
Se hos billigste forhandler

Steelseries - Arctis 9X - Wireless Xbox Gaming Headset

Fundet hos Geekd og 2 andre - spar 560 kr.

Steelseries - Arctis 9X - Wireless Xbox Gaming Headset

898 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Steelseries - Arctis 9X - Wireless Xbox Gaming Headset:

Arctis 9X - Det ultimative trådløse gaming headset Oplev gaming på et helt nyt niveau med SteelSeries Arctis 9X - et trådløst gaming headset specielt designet til Xbox Oneog Windows 10. Med dens avancerede trådløse teknologi er dette headset det ultimativ...

  Mærke
 • Steelseries
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Urbanista Seoul True Wireless In-Ear Gaming Høretelefoner - Midnight Black
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Urbanista Seoul True Wireless In-Ear Gaming Høretelefoner - Midnight Black:

Urbanista Seoul True Wireless In-Ear Gaming Headset er perfekt til mobilspil, samt designet til dig der vil have kvalitetslyd når du er aktiv. Disse In-Ear høretelefoner fra Urbanista har et flot og kompakt design og tilbyder en lav latenstid og fremragen...

  Mærke
 • Urbanista
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Corsair HS65 SURROUND Gaming Headset - Carbon

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 144 kr.

Corsair HS65 SURROUND Gaming Headset - Carbon

598 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Corsair HS65 SURROUND Gaming Headset - Carbon:

Gaming headset, fuld størrelse, høretelefons frekvens område 20 - 20000 Hz, lydfølsomhed 114 dB, mikrofons frekvens 100 - 10000 Hz, 3.5 mini-jack tilslutning, 50mm neodymium audio drivers, memory foam ørepuder og justerbar headband, Audio 7.1 Surround Sou...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Canyon Gaming Fobos GH-3A - headset

Fundet hos Føniks Computer

Canyon Gaming Fobos GH-3A - headset

323 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Canyon Gaming Fobos GH-3A - headset:

Canyon Gaming Fobos GH-3A - Hovedtelefoner i verdensklasse til gamingCanyon Gaming Fobos GH-3A er en spilindustriens mest eftertragtede gaming headsets på markedet. Dette headsets er designet med tanke på kravene til gamingfans, som ønsker maksimal ydeevn...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

EPOS - H3 Pro Hybrid Wireless Gaming Headset - White

Fundet hos Geekd og 1 andre - med samme pris

EPOS - H3 Pro Hybrid Wireless Gaming Headset - White

2.164 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af EPOS - H3 Pro Hybrid Wireless Gaming Headset - White:

Eksklusiv lydoplevelse til professionelle - EPOS H3PRO Hybrid - headsetDyk ned i en helt ny dimension af lyd med EPOS H3PRO Hybrid-headsettet. Uanset om du er en professionel gamer, deler live-streams eller leder efter den ultimative lydkvalitet til dine...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

EPOS I SENNHEISER GSP 370

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 142 kr.

EPOS I SENNHEISER GSP 370

747 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af EPOS I SENNHEISER GSP 370:

EPOS I SENNHEISER GSP 370 - Trådløst Headset med Lang BatterilevetidHvis du leder efter et trådløst headset til dine gaming sessioner, så er EPOS I SENNHEISER GSP 370 et glimrende valg. Med en batterilevetid på op til 100 timer, vil du kunne nyde timevis...

  Mærke
 • Sennheiser
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Astro - A30 Wireless Gaming Headset XBOX Navy/Red

Fundet hos Coolshop.dk og 1 andre - spar 134 kr.

Astro - A30 Wireless Gaming Headset XBOX Navy/Red

1.750 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Astro - A30 Wireless Gaming Headset XBOX Navy/Red:

For Xbox, headset, fuld størrelse, Bluetooth / LIGHTSPEED, trådløs, kabling, 3,5 mm jackstik, USB-A via Bluetooth adapter, marineblå...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Marineblå
 • Rød
Se hos billigste forhandler

ASUS ROG Theta 7.1

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 291 kr.

ASUS ROG Theta 7.1

1.999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ASUS ROG Theta 7.1:

Produkttype Headset Bæremåde Headset Anbefalet brug Spil Headset type Mono Produktfarve Sort Sammenfoldelig Ingen Kabelfarve Sort Baggrundslys Ja Baggrundsfarve Rød/blå/lilla Forbindelsesteknologi Ledningsført USB-tilslutning Ja USB-...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

RIG 600 PRO HS Black

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 251 kr.

RIG 600 PRO HS Black

599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af RIG 600 PRO HS Black:

Nyd uforlignelig lydkvalitet på PlayStation, PC og Nintendo Switch med RIG 600 Pro HS. Få fuld kontrol over din kommunikation i spillet takket være den dobbelt-trådløse tilslutningsteknologi ved...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Verbatim SureFire Harrier 360

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 97 kr.

Verbatim SureFire Harrier 360

337 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verbatim SureFire Harrier 360:

- Højtydende 7.1 virtuel stereolyd - RGB gradient belysning - Meget følsom aftagelig mikrofon - Fjernbetjening til lydstyrke og mikrofonlyd - For spillere på pc og konsol - Kompatibel med pc, bærbare computere og PS4/PS5-spilkonsoller med USB-interface Specifikationer: Vægt: 369 gram Kabellængde: 2 meter Lyd: 7.1 virtuel stereolyd Kontrol: Fjernbetjening på ledningen Kompatibel med: PC, Laptop, PS4 og PS5 konsol...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

HP X1000 Wireless Gaming Headset

Fundet hos Proshop.dk

HP X1000 Wireless Gaming Headset

519 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af HP X1000 Wireless Gaming Headset:

Headset, fuld størrelse, trådløs, sort...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

SteelSeries Arctis Nova Pro X Gaming Headset

Fundet hos Geekd

SteelSeries Arctis Nova Pro X Gaming Headset

1.852 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af SteelSeries Arctis Nova Pro X Gaming Headset:

SteelSeries Arctis Nova Pro X Gaming Headset - Lydkvalitet og præcision på højeste niveau SteelSeries Arctis Nova Pro X Gaming Headset er designet til seriøse gamere, der kræver den absolut bedste lydkvalitet og præcision i deres spiloplevelse. Med sit...

  Mærke
 • Steelseries
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Steelseries - Arctis Nova Pro - Gaming Headset + Steelseries - HS1 Aluminum Headset Stand - Bundle
Priser
  Mærke
 • Steelseries
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Raptor Gaming RG-H200-W hovedtelefoner/headset Ledningsført Spil Sort, Hvid

Fundet hos Føniks Computer

Raptor Gaming RG-H200-W hovedtelefoner/headset Ledningsført Spil Sort, Hvid

319 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Raptor Gaming RG-H200-W hovedtelefoner/headset Ledningsført Spil Sort, Hvid:

Raptor Gaming RG-H200-W Lyd i topklasse, hvor end du gårLeder du efter det perfekte headset til dine spilleeventyr? Så er Raptor Gaming RG-H200-W hovedtelefoner lige det, du har brug for! Uanset om du gamer derhjemme eller er på farten, vil dette ledning...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
 • Sort
Se hos billigste forhandler

eShark HEADSET ESL-HS2 KUGO

Fundet hos Coolshop.dk og 1 andre - spar 1 kr.

eShark HEADSET ESL-HS2 KUGO

329 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af eShark HEADSET ESL-HS2 KUGO:

Enkel, men kraftfuld. Beskeden, men elegant. Kugo-headsettet blev lavet med kvalitet frem for alt i tankerne. Skarp lyd fra 50 mm drivere og omnidirectional mikrofon forbinder dig til spillet på et...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

CORSAIR Gaming HS80 MAX WIRELESS - headset

Fundet hos Føniks Computer

CORSAIR Gaming HS80 MAX WIRELESS - headset

1.398 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af CORSAIR Gaming HS80 MAX WIRELESS - headset:

Corsair HS80 MAX Wireless White - Den ultimative lydoplevelse uden begrænsninger!Oplev en hidtil uset frihed med Corsair HS80 MAX trådløse headsettet i smuk hvid farve. Dette er det perfekte valg til gamere, musikentusiaster og alle, der vil have topkvali...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Corsair VOID RGB ELITE Wireless Gaming Headset - Carbon

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 115 kr.

Corsair VOID RGB ELITE Wireless Gaming Headset - Carbon

813 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Corsair VOID RGB ELITE Wireless Gaming Headset - Carbon:

Gaming headset, fuld størrelse, 2.4 GHz trådløs tilslutning, høretelefons frekvens område 20 - 30000 Hz, lydfølsomhed 116 dB, mikrofons frekvens 100 - 10000 Hz, mikrofon med noise & echo cancelling, USB tilslutning, memory foam ørepuder og headband, u...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Logitech - PRO X Wireless LIGHTSPEED Gaming Headset +Battlefield PC SKIN bundle
Priser
  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Sony INZONE H7 - headset

Fundet hos Føniks Computer og 2 andre - spar 761 kr.

Sony INZONE H7 - headset

1.438 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Sony INZONE H7 - headset:

Sony INZONE H7 Trådløst hovedtelefon headset med overlegen lyd og komfortDet Sony INZONE H7 headset tilbyder trådløs lyd i høj kvalitet og overlegen komfort. Takket være den nyeste teknologi fra Sony kan du nyde musik og lyd helt trådløst, uden irriteren...

  Mærke
 • Sony
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

JBL - Quantum 400 USB Gaming Headset

Fundet hos Coolshop.dk og 1 andre - spar 215 kr.

JBL - Quantum 400 USB Gaming Headset

602 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af JBL - Quantum 400 USB Gaming Headset:

Gaming headset, fuld størrelse, 3.5mm mini-jack tilslutning, 32 ohm, frekvens område 20 - 20000 Hz, 50mm drivers, spil/chat indstillingshjul, flip-op mikrofon med mute funktion, mikrofon frekvens område 100 - 10000 Hz, memory foam ørepuder, 1,2 meters kab...

  Mærke
 • JBL
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Corsair VIRTUOSO RGB Wireless - White

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 515 kr.

Corsair VIRTUOSO RGB Wireless - White

984 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Corsair VIRTUOSO RGB Wireless - White:

CORSAIR Gaming VIRTUOSO RGB - lyd headset i særklasseDette headset fra CORSAIR Gaming sætter en ny standard for både lydkvalitet og komfort, der tager spiloplevelsen til nye højder. Med sit robuste design og justerbare hovedbånd kan du bære headsettet i t...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

RIG 500 Pro Ha Black Headset (PS5/PS4/Xbox/Switch/PC)

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 81 kr.

RIG 500 Pro Ha Black Headset (PS5/PS4/Xbox/Switch/PC)

449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af RIG 500 Pro Ha Black Headset (PS5/PS4/Xbox/Switch/PC):

Corded performance-driven PC headset with unique features and superior comfort that enables them to hear 3D spatial audio and play better.ENGINEERED FOR 3D AUDIODesigned for console gaming, the RIG 500 PRO HA Gen 2 is everything gamers loved about the Gen...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Kobber
 • Sort
 • Size
 • 2 g
Se hos billigste forhandler

RIG 800 Pro HX Wireless Gaming Headset

Fundet hos Proshop.dk

RIG 800 Pro HX Wireless Gaming Headset

1.448 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af RIG 800 Pro HX Wireless Gaming Headset:

NACON RIG 800 PRO HX Headset Trådløs Spil Opladningsstativ Sort...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

ASUS TUF Gaming H1 Wireless

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 253 kr.

ASUS TUF Gaming H1 Wireless

482 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ASUS TUF Gaming H1 Wireless:

Oplev Gaming i Fuldkommen Frihed med ASUS TUF Gaming H1 Wireless HeadsetASUS TUF Gaming H1 Wireless Headset bringer dig ind i en helt ny verden af gaming med sin fremragende lydkvalitet og trådløse funktionalitet. Designet med et ultra-lette og ergonomisk...

  Mærke
 • Nintendo
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Roccat - Syn Pro Air Trådløst Gaming Headset

Fundet hos Coolshop.dk og 3 andre - spar 101 kr.

Roccat - Syn Pro Air Trådløst Gaming Headset

1.089 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Roccat - Syn Pro Air Trådløst Gaming Headset:

Gaming headset, trådløs med 24 timers batteritid, hurtig opladning hvor 15 minutters opladning giver 5 timers batteritid, 55mm nanoclear drivers, høj byggekvalitet, RGB lys, 20-20.000Hz, 2,4 GHz wireless, USB-C opalder kabel-Immersive 3D audio with 50mm N...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Steelseries - Arctis Pro + GameDAC Gaming headset - sort

Fundet hos Geekd

Steelseries - Arctis Pro + GameDAC Gaming headset - sort

1.408 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Steelseries - Arctis Pro + GameDAC Gaming headset - sort:

SteelSeries - Arctis Pro + GameDAC: Lydperfectionisme møder gaming-ekspertise Introducerer det eksklusive SteelSeries - Arctis Pro + GameDAC gaming headset - et headset skabt til gamere, der kræver den absolut bedste lydkvalitet og præstation. Arctis Pro...

  Mærke
 • Steelseries
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Logitech Gaming Headset G635 - headset

Fundet hos Føniks Computer og 1 andre - med samme pris

Logitech Gaming Headset G635 - headset

1.485 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech Gaming Headset G635 - headset:

Logitech Gaming Headset G635: Premium Quality for Next-Level Gaming Når det kommer til gaming, vil du gerne have den bedste oplevelse. Med Logitech Gaming Headset G635 kan du tage din gaming-oplevelse til det næste niveau. Dette headset er fremstillet med...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Size
 • 635 g
Se hos billigste forhandler

Logitech - G335 Wired Gaming Headset - HVID

Fundet hos Geekd og 2 andre - spar 83 kr.

Logitech - G335 Wired Gaming Headset - HVID

427 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech - G335 Wired Gaming Headset - HVID:

G335-gamingheadset med ledning er letvægt på kun 240 g. Det bruger et suspension design med et justerbar elastisk hovedbøjle til en tilpasset pasform. Sammen med memoryskum ørepuder tilbyder G335 langvarig komfort. Bliv hurtigt fordybet i dit spil med let...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
 • Size
 • 335 g
Se hos billigste forhandler

HyperX Cloud III - Black

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 1.028 kr.

HyperX Cloud III - Black

650 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af HyperX Cloud III - Black:

HyperX Cloud III Gaming - HeadsetOplev dybden af gamingens kraft med HyperX Cloud III Gaming-headsettet. Uanset om du er en hardcore gamer eller blot nyder at fordybe dig i virtuelle verdener i ny og næ, vil dette headset tage din gamingoplevelse til et h...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Steelseries - Arctis Nova 3 - Gaming Headset

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 231 kr.

Steelseries - Arctis Nova 3 - Gaming Headset

758 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Steelseries - Arctis Nova 3 - Gaming Headset:

Opgrader din spiloplevelse med Arctis Nova 3 headsettet fra SteelSeriesArctis Nova 3 headsettet fra SteelSeries giver dig en fantastisk spiloplevelse, hvor du ikke blot hører lyden, men føler den også. Headsettet er designet med 7.1 surround sound, og den...

  Mærke
 • Steelseries
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

SureFire VINSON N2 - headset holder for headset - gaming, rgb, with usb hub

Fundet hos Føniks Computer

SureFire VINSON N2 - headset holder for headset - gaming, rgb, with usb hub

424 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af SureFire VINSON N2 - headset holder for headset - gaming, rgb, with usb hub:

SureFire VINSON N2 - headset holder til headset - gaming, rgb, med USB hubGør dig klar til at forvandle din gaming-oplevelse til noget ekstraordinært med SureFire VINSON N2 headset holderen. Denne innovative og stilfulde holder er specifikt designet til h...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

ASTRO A50 Wireless + Base Station for PS4/PS5/PC - GEN4

Fundet hos Coolshop.dk og 4 andre - spar 270 kr.

ASTRO A50 Wireless + Base Station for PS4/PS5/PC - GEN4

2.250 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ASTRO A50 Wireless + Base Station for PS4/PS5/PC - GEN4:

Trådløst headset til PS4 med ASTROs revolutionerende Base StationOplev en helt ny dimension inden for lydteknologi med ASTRO A50 + Base Station. Dette trådløse headset er skabt specielt til PS4 og leveres komplet med den nyskabende ASTRO Wireless XB1 5 GH...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Logitech - G435 Lightspeed Wireless Gaming Headset - Blue

Fundet hos Geekd og 4 andre - spar 113 kr.

Logitech - G435 Lightspeed Wireless Gaming Headset - Blue

427 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech - G435 Lightspeed Wireless Gaming Headset - Blue:

Logitech G435 Gaming headset Logitech Lightspeed G435 er et trådløst headset, der er designet til at give en høj kvalitet lyd til dit gaming setup eller dit arbejdsområde. Dette headset har en Blue & Raspberry farvekombination, der giver det et unikt og s...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Blå
 • Lilla
 • Size
 • 435 g
Se hos billigste forhandler

Xtrfy H1 Gaming Headset - Black

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - med samme pris

Xtrfy H1 Gaming Headset - Black

949 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Xtrfy H1 Gaming Headset - Black:

Xtrfy Gaming Headset H1: Oplev en lydoplevelse i særklasse Præsenterer Xtrfy Gaming Headset H1, det ultimative headset til gamere, der ønsker en enestående lydoplevelse. Uanset om du er midt i et intenst spil eller ønsker at fordybe dig i din yndlingsmu...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Corsair VOID RGB ELITE USB Gaming Headset - Carbon

Fundet hos Proshop.dk

Corsair VOID RGB ELITE USB Gaming Headset - Carbon

578 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Corsair VOID RGB ELITE USB Gaming Headset - Carbon:

Gaming headset, fuld størrelse, høretelefons frekvens område 20 - 30000 Hz, lydfølsomhed 116 dB, mikrofons frekvens 100 - 10000 Hz, mikrofon med noise & echo cancelling, USB tilslutning, memory foam ørepuder og headband, understøtter PC & PS4, sor...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

ASUS TUF H3 Gaming Headset for PC, MAC, PS4 - Red

Fundet hos Geekd

ASUS TUF H3 Gaming Headset for PC, MAC, PS4 - Red

449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ASUS TUF H3 Gaming Headset for PC, MAC, PS4 - Red:

Produkttype Headset Bæremåde Headset Anbefalet brug Spil Headset type Binaural Produktfarve Sort, Rød Kabellængde 1,3 m Plug and play Ja Forbindelsesteknologi Ledningsført 3,5 mm stik Ja USB-tilslutning Ingen Bluetooth Ingen Ørekobli...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Rød
Se hos billigste forhandler

Speed-Link SPEEDLINK Maxter Stereo Gaming Headset for the PC

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 130 kr.

Speed-Link SPEEDLINK Maxter Stereo Gaming Headset for the PC

269 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Speed-Link SPEEDLINK Maxter Stereo Gaming Headset for the PC:

SPEEDLINK Maxter Stereo Gaming Headset - Ultimativ lydoplevelse til GamereSPEEDLINK Maxter Stereo Gaming Headset bringer en ultimativ lydoplevelse til dit spil. Med det bløde og justerbare hovedbånd kan du let justere headsettet, så det er behageligt at h...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Raptor Gaming RG-H300-W hovedtelefoner/headset Ledningsført Spil Sort, Hvid

Fundet hos Føniks Computer

Raptor Gaming RG-H300-W hovedtelefoner/headset Ledningsført Spil Sort, Hvid

417 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Raptor Gaming RG-H300-W hovedtelefoner/headset Ledningsført Spil Sort, Hvid:

Topkvalitets gaming headset med ledningsført tilslutning og imponerende lydoplevelse!Glæd dig til en fordybende spiloplevelse takket være Raptor Gaming RG-H300-W hovedtelefonerne. Uanset om du er en professionel gamer eller bare nyder at spille lejligheds...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset - Black

Fundet hos Proshop.dk og 5 andre - spar 201 kr.

Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset - Black

473 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset - Black:

Logitech Lightspeed G435 Den Ultimative Headset OplevelseOplev gaming på nærmeste hold med Logitech Lightspeed G435 headsettet, som vil bringe dig en helt ny dimension af lydkvalitet og et unikt, moderne design. Det sorte og neon gule farveskema, der er...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Gul
 • Neon
 • Sort
 • Size
 • 435 g
Se hos billigste forhandler

SteelSeries Arctis Nova Pro

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 67 kr.

SteelSeries Arctis Nova Pro

1.791 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af SteelSeries Arctis Nova Pro:

SteelSeries Arctis Nova Pro - Lydperfektion og komfort i særklasse SteelSeries Arctis Nova Pro er det ultimative valg for gamere, der søger den perfekte kombination af lydkvalitet og komfort. Uanset om du spiller på pc, konsol eller mobil, vil dette hea...

  Mærke
 • Steelseries
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

HyperX Cloud II gaming-headset - rød/sort

Fundet hos Geekd og 2 andre - spar 65 kr.

HyperX Cloud II gaming-headset - rød/sort

653 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af HyperX Cloud II gaming-headset - rød/sort:

HyperX Cloud II Gaming Headset - Nyd den ultimative gaming oplevelseEr du en gamer og leder efter den ultimative gaming headset? Så er HyperX Cloud II Gaming Headset det perfekte valg til dig! Med denne headset kan du fordybe dig fuldstændigt i spillet og...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Rød
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Beyerdynamic MMX 300 (2. Generation) Gaming Headset

Fundet hos Proshop.dk

Beyerdynamic MMX 300 (2. Generation) Gaming Headset

3.199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Beyerdynamic MMX 300 (2. Generation) Gaming Headset:

Et High End-sæt fra beyerdynamic, der gør gaming til en oplevelse for sig. Varm, detaljeret og et nuanceret lydbillede gør oplevelsen perfekt...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Deltaco GAMING - Tastatur, mus, headset og musemåtte sæt - Svensk - Sort

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 111 kr.

Deltaco GAMING - Tastatur, mus, headset og musemåtte sæt - Svensk - Sort

375 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Deltaco GAMING - Tastatur, mus, headset og musemåtte sæt - Svensk - Sort:

4-in-1 RGB Gaming kit, tastatur, mus, headset og musepudesæt, bagbelyst, USB, svensk, tastkontakt: Xinda Red, sort...

  Farve
 • Rød
 • Sort
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Havit Gaming Bundle Komplet Sæt Med Mus, Keyboard, Headset og Musemåtte

Fundet hos Droneland.dk

Havit Gaming Bundle Komplet Sæt Med Mus, Keyboard, Headset og Musemåtte

369 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Havit Gaming Bundle Komplet Sæt Med Mus, Keyboard, Headset og Musemåtte:

Havit KB675CM - Tastatur, mus, headset og musepudesæt - USB. Fire-i-én  Med Havit KB675CM får du alt, hvad du har brug for, for at sikre sig overtaget mod dine modstandere - gaming keyboard og -mus, gaming headset og musemåtte, alt sammen i høj kval...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Trust Ziva 4-in-1 Gaming Bundle - Tastatur, mus, headset og musemåtte sæt - Nordisk - Rød
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Trust Ziva 4-in-1 Gaming Bundle - Tastatur, mus, headset og musemåtte sæt - Nordisk - Rød:

Tastatur, mus, headset og musepudesæt, USB, Nordisk...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Rød
Se hos billigste forhandler

EPOS - SENNHEISER - Game Zero Black - Gaming Headset /Audio and HiFi /Black
Priser

Forhandlerens beskrivelse af EPOS - SENNHEISER - Game Zero Black - Gaming Headset /Audio and HiFi /Black:

GAME ZERO har Sennheisers "Ergonomic Acoustic Refinement"-teknologi og giver det ultimative i akustisk præcision og klarhed. Det opdaterede lukkede design med skræddersyede ørekopnet af lakeret stål lader dig høre selv den mindste detalje i dit spil. PE...

  Mærke
 • Sennheiser
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

EPOS I SENNHEISER GSP 601 - headset

Fundet hos Føniks Computer og 1 andre - med samme pris

EPOS I SENNHEISER GSP 601 - headset

1.952 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af EPOS I SENNHEISER GSP 601 - headset:

Med EPOS I SENNHEISER GSP 601-headsettet får du en fantastisk lydoplevelse, da det er designet til at give en krystalklar lydkvalitet. Headsettet har en robust og holdbar konstruktion, som gør det ideelt til både gaming og professionelle formål.En af de u...

  Mærke
 • Sennheiser
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

ASUS TUF H3 Gaming Headset for PC, MAC, PS4 - Gun Metal

Fundet hos Geekd og 1 andre - spar 221 kr.

ASUS TUF H3 Gaming Headset for PC, MAC, PS4 - Gun Metal

369 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ASUS TUF H3 Gaming Headset for PC, MAC, PS4 - Gun Metal:

Oplev Øredødende Lyd med ASUS TUF Gaming H3 Headset ASUS TUF Gaming H3 - Headset er en perfekt kombination af kraftfuld lydkvalitet, komfort og stilfuldt design. Dette headset er designet med tanke på gamere og leverer en øredødende lyd, som vil gøre din...

  Interesse
 • Gaming
 • Materiale
 • Metal
Se hos billigste forhandler

Logitech G PRO X 7.1 Gaming Headset +Battlefield PC SKIN bundle

Fundet hos Coolshop.dk

Logitech G PRO X 7.1 Gaming Headset +Battlefield PC SKIN bundle

850 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser
  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

HyperX Cloud Flight for PS4 & PS5

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 156 kr.

HyperX Cloud Flight for PS4 & PS5

525 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af HyperX Cloud Flight for PS4 & PS5:

Oplev den ultimative gamingoplevelse med HyperX Cloud Flight Gaming-headsetHvis du er en passioneret gamer, så er HyperX Cloud Flight Gaming-headset den perfekte løsning til dig. Med dette trådløse headset kan du bevæge dig frit, uden at blive begrænset a...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

QPAD - QH 95 Stereo Gaming Headset Multiplatform

Fundet hos Føniks Computer og 1 andre - spar 174 kr.

QPAD - QH 95 Stereo Gaming Headset Multiplatform

569 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af QPAD - QH 95 Stereo Gaming Headset Multiplatform:

Forbedre din spiloplevelse med QPAD - QH 95 Stereo Gaming Headset MultiplatformQPAD QH 95 Stereo Gaming Headset Multiplatform er det ultimative valg for gamere i alle niveauer. Udstyret med en krystalklar lydkvalitet, perfekt tilspidset til dine gaming pr...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

CORSAIR Gaming HS65 SURROUND Kabling Headset Sort

Fundet hos Geekd

CORSAIR Gaming HS65 SURROUND Kabling Headset Sort

1.100 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af CORSAIR Gaming HS65 SURROUND Kabling Headset Sort:

Generelt Anbefalet brug Spilkonsol, transportabel elektronik, computer Bredde 18.4 cm Dybde 7.8 cm Farve Kulsort Gaming Ja Højde 19.6 cm Ørepudemateriale Kunstlæder, hukommelsesskum Produkttype Headset - kabling - 3,5 mm jackstik Vægt 28...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Logitech - G733 LIGHTSPEED Headset - hvid - 2.4GHZ

Fundet hos Geekd og 3 andre - spar 220 kr.

Logitech - G733 LIGHTSPEED Headset - hvid - 2.4GHZ

940 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech - G733 LIGHTSPEED Headset - hvid - 2.4GHZ:

Gaming headset, fuld størrelse, drivere størrelse 40 mm, LIGHTSPEED - trådløs op til 20 meter, USB tilslutning, følsomhed 87.5 dB, 39 ohm, frekvens område 20 - 20000 Hz, aftagelig mikrofon, mikrofon frekvens område 100 - 10000 Hz, memory foam ørepuder, hv...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
 • Size
 • 733 g
Se hos billigste forhandler

ASTRO Gaming - A20 Wireless Headset Gen 2 for PlayStation 5/PlayStation 4/PC/Mac - White/Blue
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ASTRO Gaming - A20 Wireless Headset Gen 2 for PlayStation 5/PlayStation 4/PC/Mac - White/Blue:

Generelt Anbefalet brug Spilkonsol, computer Farve Hvid, blå Kompatibilitet Mac, Windows Maks. driftsafstand 9.14 m Pandebåndsmateriale Stål Produkttype Headset - trådløs Vægt 320 g Lydudgang Blænder 40 mm Forbindelsesteknologi Trådløs...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Blå
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

LucidSound LS10X Advanced Wired Gaming Headset for Xbox Series X|S - Headset - Microsoft Xbox One

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 61 kr.

LucidSound LS10X Advanced Wired Gaming Headset for Xbox Series X|S - Headset - Microsoft Xbox One

319 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LucidSound LS10X Advanced Wired Gaming Headset for Xbox Series X|S - Headset - Microsoft Xbox One:

Opgrader din lyd med LS10X Stereo Gaming-headsettet. Let og komfortabel, LS10X giver dig mulighed for at forblive fokuseret på spillet med LucidSounds proprietære lydjusteringer med hurtig adgang....

  Mærke
 • Microsoft
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Mad Catz FREQ 4 Stereo gaming headset sort

Fundet hos Proshop.dk

Mad Catz FREQ 4 Stereo gaming headset sort

909 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Mad Catz FREQ 4 Stereo gaming headset sort:

Headset, fuld størrelse, kabling, USB-A...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Skullcandy - Slyr Pro Multi platform - Gaming Headset Playstation

Fundet hos Coolshop.dk og 1 andre - spar 158 kr.

Skullcandy - Slyr Pro Multi platform - Gaming Headset Playstation

665 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Skullcandy - Slyr Pro Multi platform - Gaming Headset Playstation:

Opgrader din gamingoplevelse med Skullcandy SLYR PRO - headsettetSkullcandy SLYR PRO - headsettet er et perfekt valg til gamere og alle der ønsker en bedre lydoplevelse. Med en krystalklar lyd og præcis lydgengivelse, vil du blive forbløffet over den deta...

  Mærke
 • Skullcandy
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

CHERRY XTRFY H2 - headset

Fundet hos Føniks Computer og 1 andre - med samme pris

CHERRY XTRFY H2 - headset

735 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af CHERRY XTRFY H2 - headset:

CHERRY - Headset - Hør højeste kvalitet lyd uden forstyrrelserOpgrader din lydoplevelse med CHERRY headsettet. Dette headset er designet til at give krystalklar lydkvalitet, så du kan høre alle detaljer, som du ellers ville gå glip af. Med sine avancerede...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

ACEZONE - Headphones A-Rise - Gaming headset

Fundet hos Coolshop.dk og 1 andre - med samme pris

ACEZONE - Headphones A-Rise - Gaming headset

5.499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ACEZONE - Headphones A-Rise - Gaming headset:

Gaming headset, fuld størrelse, høretelefons frekvensområde 20 - 20000 Hz, tre lags digital støjreduktion af "Military grade", USB, Analog (mini-jack) og Bluetooth (15+ timers batterilevetid), højttaler enhed 42mm, Mikrofon med støjreduktion og...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Creative SXFI AIR GAMER

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 63 kr.

Creative SXFI AIR GAMER

1.197 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Creative SXFI AIR GAMER:

Oplev den ultimative spiloplevelse med Creative SXFI AIR GAMER - et headset skabt til at tage dine spil til det næste niveau. Uanset om du er en professionel gamer eller bare nyder at spille for sjov, vil dette headset give dig en lydoplevelse, der vil ta...

Se hos billigste forhandler

SteelSeries Arctis 7+

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 189 kr.

SteelSeries Arctis 7+

1.219 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af SteelSeries Arctis 7+:

SteelSeries Arctis 7+ er et trådløst gaming headset, der er designet til at levere høj lydkvalitet og komfort til gamere. Headsettet har en række funktioner, der gør det til en populær enhed blandt gamere over hele verden. Arctis 7+ er udstyret med en DTS...

  Mærke
 • Steelseries
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Astro - A10 Gen 2 Wired Gaming headset for PC/Mac

Fundet hos Coolshop.dk og 1 andre - spar 2 kr.

Astro - A10 Gen 2 Wired Gaming headset for PC/Mac

445 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Astro - A10 Gen 2 Wired Gaming headset for PC/Mac:

Gaming headset, fuld størrelse,høretelefons frekvens område 20 - 20000 Hz, lydfølsomhed 102 dB, indbygget mikrofon, 3.5 Jack forbindelse, lilla...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Lilla
Se hos billigste forhandler

STEALTH ECLIPSE Premium Gaming Headset (Multi Format) Black

Fundet hos Proshop.dk

STEALTH ECLIPSE Premium Gaming Headset (Multi Format) Black

301 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af STEALTH ECLIPSE Premium Gaming Headset (Multi Format) Black:

Et multiplatform-gamingheadset med et superlet og komfortabelt design med bløde, åndbare ørepuder i mesh, polstret hovedbøjle i skistil og en fleksibel flip-up mikrofon. Enkel opsætning, bare sæt stikket i og spil.

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

ASUS ROG Strix Go BT

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 410 kr.

ASUS ROG Strix Go BT

1.390 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ASUS ROG Strix Go BT:

ASUS ROG Strix Go BT - Trådløs Gaming Headset af høj kvalitet ASUS ROG Strix Go BT gaming headset giver dig en lydoplevelse inklusiv højkvalitets trådløs forbindelse til din PC, Mac, PlayStation 5, Nintendo Switch eller smartphone. Du slipper for ledninge...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

ROCCAT ELO 7.1 AIR

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 226 kr.

ROCCAT ELO 7.1 AIR

634 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ROCCAT ELO 7.1 AIR:

Trådløs gaming headset, fuld størrelse, trådløs, 32 ohm, frekvens område 20 - 20000 Hz, 50mm drivers, aftagelig mikrofon, læderindpakket memory foam ørepuder, USB type C-A oplader kabel, op til 24 timers batteritid, sort Selv med det store batteri som giv...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Roccat ELO 7.1 USB High-Res Over-Ear Stereo Gaming Headset

Fundet hos Geekd

Roccat ELO 7.1 USB High-Res Over-Ear Stereo Gaming Headset

600 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Roccat ELO 7.1 USB High-Res Over-Ear Stereo Gaming Headset:

Roccat ELO 7.1 Gaming Headset Få en enestående gamingoplevelse med Roccat ELO 7.1 USB High-Res over-ear stereo gaming headsettet. Dette avancerede headset er designet til at levere en imponerende lydkvalitet og en komfortabel pasform, der vil tage din g...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

JBL - Q910PWLWHTBLU - Gaming Headset

Fundet hos Coolshop.dk

JBL - Q910PWLWHTBLU - Gaming Headset

2.299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser
  Mærke
 • JBL
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

NITHO Headset Gaming NX100S

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 89 kr.

NITHO Headset Gaming NX100S

292 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af NITHO Headset Gaming NX100S:

NITHO Gaming Headset Multiplatform NX100 S - Den ultimative headset til den seriøse gamerJo bedre headset du har, desto bedre bliver din gamingoplevelse. Med NITHO Gaming Headset Multiplatform NX100 S kan du tage din gamingoplevelse til et helt nyt niveau...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Logitech G PRO X with BLUE VO!CE

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 330 kr.

Logitech G PRO X with BLUE VO!CE

770 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech G PRO X with BLUE VO!CE:

Logitech G Pro X er et populært gaming-headset, der tilbyder fremragende lydkvalitet og en række avancerede funktioner, der giver en forbedret spiloplevelse. Headsettet er specielt designet til professionelle spillere, men det kan også bruges af hobby- og...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Blå
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Dell Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset

Fundet hos Proshop.dk

Dell Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset

1.342 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Dell Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset:

Headset, fuld størrelse, Bluetooth/2,4 GHz radiofrekvens, trådløs, kabling, aktiv støjfjerning, 3,5 mm jackstik, Dark Side of the Moon...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Astro - A30 Wireless Gaming Headset PlayStation Navy/Red

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 299 kr.

Astro - A30 Wireless Gaming Headset PlayStation Navy/Red

1.747 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Astro - A30 Wireless Gaming Headset PlayStation Navy/Red:

Få en overlegen lydoplevelse med ASTRO Gaming A30 headsetEr du på udkig efter et headset, der kan forbedre din lydoplevelse, når du gamer? Så er ASTRO Gaming A30 headsettet det perfekte valg til dig! Med en fantastisk lydkvalitet og en komfortabel pasform...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Marineblå
 • Rød
Se hos billigste forhandler

Urbanista Seoul True Wireless In-Ear Gaming Høretelefoner - Pearl White
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Urbanista Seoul True Wireless In-Ear Gaming Høretelefoner - Pearl White:

Urbanista Seoul True Wireless In-Ear Gaming Headset er perfekt til mobilspil, samt designet til dig der vil have kvalitetslyd når du er aktiv. Disse In-Ear høretelefoner fra Urbanista har et flot og kompakt design og tilbyder en lav latenstid og fremragen...

  Mærke
 • Urbanista
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Corsair Gaming HS35 Stereo Gaming Headset Carbon

Fundet hos Geekd

Corsair Gaming HS35 Stereo Gaming Headset Carbon

674 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Corsair Gaming HS35 Stereo Gaming Headset Carbon:

Slip on the CORSAIR HS35 Stereo Gaming Headset and play comfortably for hours on end thanks to its plush memory foam, adjustable earcups, and lightweight construction. Custom-tuned 50mm neodymium speaker drivers and a fully detachable unidirectional micro...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Havit GAMENOTE HV-H2002U 7.1 Gamer Headset (Sort)

Fundet hos SoundStoreXL.dk og 1 andre - spar 100 kr.

Havit GAMENOTE HV-H2002U 7.1 Gamer Headset (Sort)

239 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Havit GAMENOTE HV-H2002U 7.1 Gamer Headset (Sort):

Havit GAMENOTE HV-H2002U - Headset - 7.1 kanaler - fuld størrelse - kabling - USB - sort, metalgrå. 7.1 surround sound Oplev forskellen på et gaming headset og et gaming headset med 7.1 surround - Havit HV-H2002U lukker alt støj ude, så du ikke kan und...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Havit H2002P 7.1 RGB Gaming Headset

Fundet hos Geekd

Havit H2002P 7.1 RGB Gaming Headset

350 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Havit H2002P 7.1 RGB Gaming Headset:

Speaker Φ53mm Impedance 64±15%Ω Sensitivity 98dB±3dB Frequency Response 20hz to 20khz Microphone Ø6.0*2.7mm Microphone sensitivity -42±3dB Cord Length 2.1m±10% Plug stereo and usb...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Corsair HS65 SURROUND Gaming Headset - White

Fundet hos Proshop.dk

Corsair HS65 SURROUND Gaming Headset - White

598 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Corsair HS65 SURROUND Gaming Headset - White:

Gaming headset, fuld størrelse, høretelefons frekvens område 20 - 20000 Hz, lydfølsomhed 114 dB, mikrofons frekvens 100 - 10000 Hz, 3.5 mini-jack tilslutning, 50mm neodymium audio drivers, memory foam ørepuder og justerbar headband, Audio 7.1 Surround Sou...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

ASUS ROG THETA Electret Gaming Headset

Fundet hos Geekd

ASUS ROG THETA Electret Gaming Headset

2.290 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ASUS ROG THETA Electret Gaming Headset:

Produkttype Headset Bæremåde Headset Anbefalet brug Spil Headset type Binaural Produktfarve Sort Kabellængde 1,5 m Kabelfarve Sort Plug and play Ja Forbindelsesteknologi Ledningsført 3,5 mm stik Ja USB-tilslutning Ingen Bluetooth Ing...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

SteelSeries Arctis Nova Pro X Wireless Gaming Headset

Fundet hos Geekd og 2 andre - spar 86 kr.

SteelSeries Arctis Nova Pro X Wireless Gaming Headset

2.430 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af SteelSeries Arctis Nova Pro X Wireless Gaming Headset:

SteelSeries Arctis Nova Pro X Wireless Gaming Headset - Trådløs frihed og ekstraordinær lydkvalitet SteelSeries Arctis Nova Pro X Wireless Gaming Headset er det ultimative valg for seriøse gamere, der ønsker en trådløs lydoplevelse i særklasse. Med sit...

  Mærke
 • Steelseries
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Shark Receptor H70 kablet gaming headset

Fundet hos Shark Gaming DK

Shark Receptor H70 kablet gaming headset

699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser
  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

EPOS GSP 600

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - med samme pris

EPOS GSP 600

723 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af EPOS GSP 600:

Sennheiser GSP 600 Gaming Headset Seriøse gamere har brug for seriøst udstyr! Det professionelle GSP 600 gaming-headset viser hvad det kan, når konkurrencen bliver hård. Ergonomisk designede ørepuder og justerbart headbånd sørger for en fremragende komf...

  Mærke
 • Sennheiser
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

RIG 800 Pro HS Wireless Gaming Headset

Fundet hos Proshop.dk

RIG 800 Pro HS Wireless Gaming Headset

1.387 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af RIG 800 Pro HS Wireless Gaming Headset:

NACON RIG 800 PRO HS Headset Trådløs Spil Opladningsstativ Sort...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

ASUS TUF Gaming H3 Wireless - headset

Fundet hos Føniks Computer og 1 andre - spar 70 kr.

ASUS TUF Gaming H3 Wireless - headset

669 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ASUS TUF Gaming H3 Wireless - headset:

Produkttype Headset Bæremåde Headset Anbefalet brug Spil Headset type Binaural Produktfarve Grå Volumenkontrol Dreje Kontroltype Knapper, Dreje Enheds kompatibel PC, PlayStation®5 , Nintendo Switch Forbindelsesteknologi Trådløs USB-tils...

  Mærke
 • Nintendo
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

CORSAIR Gaming HS80 RGB - headset -trådløs

Fundet hos Føniks Computer

CORSAIR Gaming HS80 RGB - headset -trådløs

1.073 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af CORSAIR Gaming HS80 RGB - headset -trådløs:

CORSAIR Gaming HS80 RGBtrådløst gaming headset - stor lyd ti ørerne når der Games CORSAIR Gaming HS80 RGB er et trådløst gaming-headset, der er designet til gamere og andre brugere, der ønsker en pålidelig og ydeevneorienteret oplevelse. Headsettet levere...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

ROCCAT ELO 7.1 USB

Fundet hos Proshop.dk og 5 andre - spar 195 kr.

ROCCAT ELO 7.1 USB

344 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ROCCAT ELO 7.1 USB:

Oplev ultimativt spilopnåelse med ROCCAT Elo 7.1 USB - headsetet. Dette exceptionelle headset er designet til at bringe dine spiloplevelser til nye højder og tilbyder en imponerende lyd og fantastisk komfort. Uanset om du er en professionel gamer eller ba...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

BC10 Bluetooth Gaming Headset m. LED Lys - Rødt

Fundet hos Evermart.dk

BC10 Bluetooth Gaming Headset m. LED Lys - Rødt

319 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af BC10 Bluetooth Gaming Headset m. LED Lys - Rødt:

BC10 Bluetooth Gaming Headset m. LED Lys - Rødt...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Turtle Beach Recon 200 Gen2 - White

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 83 kr.

Turtle Beach Recon 200 Gen2 - White

312 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Turtle Beach Recon 200 Gen2 - White:

Gaming headset, works with all platforms that mutliplatform, glass friendly designAMPLIFIED AUDIO: Amplification drives 40mm speakers to deliver immersive, detailed gaming audio plus always on bass boost & variable mic monitoring.NEXT-GEN COMFORT: Tur...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset - White

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 150 kr.

Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset - White

501 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset - White:

Logitech Lightspeed G435 - Trådløs Gaming Headset i Hvid & LillaDyk ned i spillet med det trådløse Logitech Lightspeed G435 headset! Med en kombination af stilfuldt design og teknologi er dette headset den perfekte følgesvend til gaming og streaming. Head...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
 • Size
 • 435 g
Se hos billigste forhandler

EPOS - H6 Pro Open Gaming Headset - Hvid

Fundet hos Geekd

EPOS - H6 Pro Open Gaming Headset - Hvid

1.199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af EPOS - H6 Pro Open Gaming Headset - Hvid:

Oplev ekspansiv, naturlig, high fidelity-lyd H6PRO er det ultimative åbne akustiske gaming-headset, ideelt til gamere, der ønsker at holde kontakten med deres omgivelser, eller som spiller i rolige omgivelser. Det proprietære højttalersystem leverer s...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Trust Gaming GXT 488 Forze-G - Headset - Sony PlayStation 4

Fundet hos Proshop.dk

Trust Gaming GXT 488 Forze-G - Headset - Sony PlayStation 4

309 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Trust Gaming GXT 488 Forze-G - Headset - Sony PlayStation 4:

Headset, fuld størrelse, kabling, 3,5 mm jackstik, grå, for Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 4 Pro, Sony PlayStation 4 Slim...

  Mærke
 • Sony
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

ASUS ROG Delta Core

Fundet hos Proshop.dk og 2 andre - spar 100 kr.

ASUS ROG Delta Core

667 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ASUS ROG Delta Core:

ASUS ROG Delta Core - Hovedtelefoner i Topkvalitet til GamereASUS ROG Delta Core - headset giver gamere en imponerende lydoplevelse med høj kvalitet. Disse hovedtelefoner er designet med eksklusive ASUS Essence-drivere og et lukket kammer, der giver en kl...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

NZXT Relay Hi-Res 7.1 Gaming Headset - White

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 45 kr.

NZXT Relay Hi-Res 7.1 Gaming Headset - White

655 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af NZXT Relay Hi-Res 7.1 Gaming Headset - White:

Gamingoplevelse på højeste niveau med NZXT Relay Hi-Res 7.1 Gaming Headset - HvidForbedr din gamingoplevelse med NZXT Relay Hi-Res 7.1 Gaming Headset i en elegant hvid farve. Dette headset er designet specielt til at give dig enestående lydkvalitet og kom...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Logitech G735 Wireless Headset - Aurora collection

Fundet hos Proshop.dk og 4 andre - spar 153 kr.

Logitech G735 Wireless Headset - Aurora collection

1.447 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech G735 Wireless Headset - Aurora collection:

Trådløst headset i hvid fra Logitech G735 Dette trådløse headset fra Logitech G735 er det perfekte valg for gamere og musikelskere, der ønsker en fantastisk lydoplevelse uden besværet med ledninger. Med avanceret trådløs teknologi kan du nyde din musik og...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Hvid
 • Size
 • 735 g
Se hos billigste forhandler

HORI 3D Surround Gaming Neckset PS4, PS5 & PC

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 251 kr.

HORI 3D Surround Gaming Neckset PS4, PS5 & PC

799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af HORI 3D Surround Gaming Neckset PS4, PS5 & PC:

HORI introducerer en revolutionerende gaming-lydløsning - 3D Surround Gaming Neckset designet til PlayStation 5. 3D Surround Gaming Neckset er et bærbart halssæt, der komfortabelt hviler på skuldrene under gameplay. Halssættet er udstyret med virtuel surr...

  Mærke
 • Sony
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Logitech G PRO X 2 - LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset - Rød

Fundet hos Proshop.dk

Logitech G PRO X 2 - LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset - Rød

1.989 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Logitech G PRO X 2 - LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset - Rød:

Gaming headset, fuld størrelse, drivere størrelse 50 mm, LIGHTSPEED - wireless 2.4 GHz, bluetooth, følsomhed 87.8 dB, 38 ohm, frekvens område 20 - 20000 Hz, aftagelig mikrofon, mikrofon frekvens område 100 - 10000 Hz, memory foam ørepuder, 2 meters kabel,...

  Mærke
 • Logitech
 • Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Rød
Se hos billigste forhandler

Astro - A30 Wireless Gaming Headset - The Mandalorian Edition - XBOX

Fundet hos Coolshop.dk og 2 andre - spar 191 kr.

Astro - A30 Wireless Gaming Headset - The Mandalorian Edition - XBOX

1.999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Astro - A30 Wireless Gaming Headset - The Mandalorian Edition - XBOX:

Trådløst spilleheadset - The Mandalorian Edition. Spil hvad som helst, hvor som helst med stil. Logitech G A30 Wireless Gaming Headset The Mandalorian Edition kombinerer mode og funktion og leverer...

  Mærke
 • Logitech
 • Mandalorian
 • Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Astro A10 - Playstation - Black

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 39 kr.

Astro A10 - Playstation - Black

410 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Astro A10 - Playstation - Black:

Produktbeskrivelse ASTRO Gaming A10 Gen 2 - headset Produkttype Headset - kabling - 3,5 mm jackstik Kompatibilitet Mac, Windows Anbefalet brug Spilkonsol, computer Farve Sort Hovedtelefonmodeller Fuld størrelse Forbindelsesteknologi Kabling...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

RIG 800 PRO HD trådløst gaming-headset til PC

Fundet hos Coolshop.dk og 1 andre - spar 211 kr.

RIG 800 PRO HD trådløst gaming-headset til PC

999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af RIG 800 PRO HD trådløst gaming-headset til PC:

NACON RIG 800 PRO HD Headset Trådløs Spil Opladningsstativ Sort...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

HyperX Cloud Stinger Core - Gaming - headset

Fundet hos Føniks Computer

HyperX Cloud Stinger Core - Gaming - headset

720 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af HyperX Cloud Stinger Core - Gaming - headset:

HyperX Cloud Stinger Core - Gaming Headset til Intens SpiloplevelseEr du på udkig efter en headset, der kan levere en dyb og intens gaming oplevelse? Så er HyperX Cloud Stinger Core lige det du har brug for. Headsettet er designet specifikt til gamere og...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

Astro A10 - XBOX - Black

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 243 kr.

Astro A10 - XBOX - Black

375 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Astro A10 - XBOX - Black:

Produktbeskrivelse ASTRO Gaming A10 Gen 2 - headset Produkttype Headset - kabling - 3,5 mm jackstik Kompatibilitet Mac, Windows Anbefalet brug Spilkonsol, computer Farve Sort Hovedtelefonmodeller Fuld størrelse Forbindelsesteknologi Kabling...

  Interesse
 • Gaming
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

AceZone - A-Spire Hybrid ANC performance gaming headset

Fundet hos Coolshop.dk og 1 andre - med samme pris

AceZone - A-Spire Hybrid ANC performance gaming headset

2.499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af AceZone - A-Spire Hybrid ANC performance gaming headset:

Gaming headset, fuld størrelse, høretelefons frekvensområde 20 - 20000 Hz, ANC Tre-lags digital støjreduktion, USB, Analog (mini-jack) and Bluetooth(35+ timers batterilevetid), højttaler enhed 40mm, Mikrofon med støjreduktion og AceZone Speech Enhance, sk...

  Interesse
 • Gaming
Se hos billigste forhandler

HyperX Cloud Stinger - Gaming - headset

Fundet hos Føniks Computer

HyperX Cloud Stinger - Gaming - headset

770 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af HyperX Cloud Stinger - Gaming - headset:

HyperX Cloud Stinger Gør dig klar til en ultimativ gaming-oplevelse!Hvis du er en gamer, ved du, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr for at vinde spillet. Med HyperX Cloud Stinger gaming headset får du en ultimativ gaming-oplevelse. Det er des...

  Interesse
 • Gaming